Evo kad kreću isplate naknada roditeljima-njegovateljima u FBiH

admin
0 0
Read Time:34 Second
Federalno ministarstvo rada i socijalne politike priopćilo je u srijedu da su pušteni nalozi za svibanjske naknade roditeljima njegovateljima u Federaciji BiH.

Ovog mjeseca na isplati, koja kreće 10. lipnja, je 1.548 roditelja koji su stekli status njegovatelja za djecu sa 100 invaliditetom, prvog stupnja, a za njihove naknade izdvojeno je 1.706.728,79 KM.

Isplate idu na račune 62 centra/službe za socijalni rad na području Federacije BiH koji dalje uplaćuju sredstva na račune krajnjih korisnika.

Napominjemo da svaki mjesec pristižu novi predmeti, odnosno novi zahtjevi za ostvarivanje statusa roditelja njegovatelja, te da se rješavaju u našem ministarstvu u mjesecu u kojem ih zaprimimo, priopćeno je iz Ministarstva.

jabuka.tv  Foto: Pixabay

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

E-upisi u srednje škole na području Hercegbosanske županije

Dragi budući srednjoškolci, završetkom obrazovanja u osnovnoj školi donosite važnu životnu odluku o izboru srednje škole, odnosno vašeg budućeg zanimanja.   Prvi upisni krug na području naše županije traje od utorka 25. lipnja. 2024. godine završno s petkom 28.lipnja.2024.godine. Ministarstvo znanosti, prosvjete, kulture i športa HBŽ, putem ove objave Vam omogućava pravovremeno […]

Pretplatite se