POTPISANI UGOVORI O DODJELI SREDSTAVA ZA FINANCIRANJE PROJEKATA OD POSEBNOG INTERESA ZA HRVATE U BIH

admin
0 0
Read Time:40 Second

U cilju pružanja potpore povratku i održivom ostanku Hrvata u Bosni i Hercegovini, unaprjeđenju kvalitete života i stvaranju uvjeta za održivi rast i razvoj, Vlada Republike Hrvatske je donijela Odluku o raspodjeli sredstava za financiranje obrazovnih, znanstvenih, kulturnih, zdravstvenih, poljoprivrednih i ostalih programa i projekata od interesa za hrvatski narod u Bosni i Hercegovini za 2024. godinu.

Nastavno na prethodno, danas je u Mostaru državni tajnik Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske, Zvonko Milas potpisao ugovore s korisnicima financijske potpore.

Osnovnoj glazbenoj školi Tomislavgrad su odobrena sredstva u iznosu od 30.000,00 eura za provedbu projekta “Adaptacija i opremanje Osnovne glazbene škole Tomislavgrad – II. faza”, dok je Dom zdravlja Tomislavgrad dobio financijsku potporu u iznosu od 95.000,00 eura za projekt “Rekonstrukcija krovišta i adaptacija prostora za edukacijski centar”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

POTPISAN UGOVOR ZA INFRASTRUKTURNA ULAGANJA U CENTAR ZA SOCIJALNI RAD TOMISLAVGRAD

Temeljem Odluke o raspodjeli sredstava za sufinanciranje projekata za centre za socijalni rad i javne ustanove socijalne zaštite, federalni ministar rada i socijalne politike Adnan Delić potpisao je ugovore o sufinanciranju infrastrukturnih projekata s četrdeset dva centra za socijalni rad. U kategoriji “Adaptacija i uređenje postojećih objekata”, Centru za socijalni […]

Pretplatite se