Trener Sarajeva pred Široki: Žao mi je što idemo bez navijača

admin
0 0
Read Time:56 Second

Sarajevo i Široki Brijeg večeras od 18:00 sati na Pecari igraju susret 9. kola WWin lige, ali bez gostujućih navijača.

Trener Sarajeva Zoran Zekić kazao je kako ih očekuje teška utakmica jer svaka ekipa protiv njih ima veliki motiv.

Jako teško gostovanje u Širokom, a jako mi je žao da ćemo tamo nastupiti bez naših navijača. Pružit ćemo partiju kao da su naši navijači s nama, kazao je i dodao kako je ekipa oslabljena.

Sada smo neke igrače zarotirali. Nekada se to pokaže bolje, nekada lošije. Normalno kada imaš tri utakmice u 10 dana da razmišljaš o promjenama. Imamo nažalost određeni broj igrača sa ozljedama, određeni broj igrača koji nisu u pravom ritmu, ali ne sumnjam da ćemo naći pravih 11, to jeste 16 sa zamjenama, rekao je Zekić.

Sarajevo u Široki Brijeg dolazi kao drugi na ljestvici sa 17 bodova koliko ima i Željezničar, dok se Široki Brijeg nalazi među zadnje četiri ekipe. Podsjetimo, navijačima Sarajeva zabranjen je dolazak u Široki Brijeg jer “policija ne garantira sigurnost.” Sarajevski klub se tada oglasio priopćenjem u kojem su poručili kako je ovaj potez sramotan.

 

Jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U BiH narušena starosna struktura stanovništva

U porodilištima diljem Bosne i Hercegovine tijekom prvih šest mjeseci ove godine manje se čuo plač novorođenčadi, jer je u odnosu na isti period lani rođeno manje beba, a s druge strane sklopljeno je i manje brakova. Naime, prema podacima Agencije za statistiku BiH, u prvih šest mjeseci ove godine […]

Pretplatite se