EURO: Večerašnji spektakl u Berlinu

admin
0 0
Read Time:54 Second

Španjolska i Engleska večeras će u 90 minuta, ili ako bude potrebno i duže, odlučiti o tome tko osvaja najvažniji europski nogometni trofej. Španjolska četvrti ili Engleska prvi put.

Španci su do finala stigli mnogo dominantnije u odnosu na Engleze, a sve rivale izuzev Njemačke su “pregazili” prepoznatljivom igrom koja je plod sistema, a kojeg je ciljano postavljeni selektor Luis de la Fuente doveo do savršenstva.

Englezi su, s druge strane, prilično traljavo odigrali cijelo Europsko prvenstvo, ali su ponajviše zahvaljujući ozbiljnom individualnom kvalitetu i mentalitetu došli do finala. Gordi Albion može radovati i to što su, kako se završnica turnira bliži, malo po malo podizali formu.

Ipak, za pobjedu protiv Španjolske i osvajanje Europskog prvenstva bit će im potrebno mnogo više od onoga što su dosad pokazali pa je tako jedina nada za Engleze da su sve te silne ofanzivne zvijezde ostavile nešto raspoloživo u arsenalu samo za finale.

Španjolska je do finala stigla osvojivši grupu ispred Italije, Hrvatske i Albanije. Španci su slavili u sve tri utakmice, a onda su redom nanizali pobjede protiv Gruzije, Njemačke i Francuske.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ulazak BiH U NATO

Polarizacija unutar BiH oko jačanja suradnje sa Sjevernoatlantskim savezom sve je jača i čini se kako je izravno povezana s unutarnjim tenzijama, ali i promjenama na geopolitičkoj karti svijeta. Uz stalne prijepore oko priključivanja BiH NATO-u te povremene pozive ovom savezu da rasporedi svoje vojne snage u Brčkom i drugim […]

Pretplatite se