U Čapljini održan susret poslovnih žena Hercegovine

PROTV
0 1
Read Time:1 Minute, 15 Second

Suradnja između grada Čapljina i Dun&Bredstreet kompanije bila je osnova za novi poslovni susret žena Hercegovine u Čapljini.

Preko osamdeset poslovnih žena nazočilo je poslovnim prezentacijama i umrežavanju. Gradonačelnik Čapljine Smiljan Vidić pozdravio je nazočne i otvorio susret riječima:

Željeli smo zajedno s Dun&Bradstreet ponovno organizirati poslovni susret za žene jer je prvi urodio novim umrežavanjem i jačim aktivnostima za razvoj poduzetništva i ostvarenju strategije razvoja grada Čapljine i naše regije. Danas su ovdje žene iz svih dijelova Hercegovine od predstavnica financijskih institucija, obrta, velikih i malih poduzeća, menadžerica, odvjetnica. Grad Čapljina stoji na raspolaganju za stvaranje novih poslovnih prilika za žene koje su pokrenule svoj posao, zaposlile sebe i druge i žele napredovati na tržištu. Željeli smo vam omogućiti nova poslovna poznanstva i tu smo danas kako bi se, ne samo upoznali, nego i postali partneri, klijenti, kupci.

Nadalje je istaknuo kako Gradska uprava i sve gradske službe stoje na raspolaganju te da će Čapljina i dalje podržavati žene u poslovnimidejama i realizaciji.

Bitno je svako radno mjesto, a vama se može samo čestitati na hrabrosti, ustrajnosti i poslovnosti te učiniti sve kako bi se radni uvjeti žena u biznisu poboljšali, istaknuo je Vidić.

Druženja Kluba visokih peta u BiH su neformalna, besplatna i namijenjena svim poslovnim ženama koje žele sklopiti nova poznanstva, razmijeniti iskustva, predstaviti svoje projekte i upoznati se s aktualnim izazovima u poslovnom okružju.

Uz nezaobilazno umrežavanja po principu Speed Networkinga, žene su razmijenile zanimljive poslovne priče, nova poznanstva i poklone.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Uvjete rada sve više diktiraju radnici, poslodavci počeli nuditi pristojne plaće

Radnici u BiH sve su svjesniji svojih vrijednosti na tržištu, slobodnije pregovaraju o plaći i uvjetima rada, a gotovo 35% njih spremno je odbiti posao koji ugrožava balans privatnog i poslovnog života. Pokazalo je to istraživanje o budućnosti zapošljavanja koje je proveo Moj posao u partnerstvu s globalnom mrežom portala. […]

Pretplatite se