Zvone Kožulj vraćen u prvu momčad Zrinjskog!

admin
0 0
Read Time:35 Second
Zvonimir Kožulj danas je opet priključen radu s prvom momčadi nakon što je od 27. listopada zbog kršenja disciplinskog pravilnika trenirao odvojeno od ostatka momčadi, priopćio je u petak HŠK Zrinjski. “Nakon zajedničkog razgovora sa stručnim stožerom i kapetanima momčadi te isprike igrača, Uprava kluba donijela je odluku da se Kožulj vrati u redoviti trenažni proces i financijski kazni sukladno disciplinskom pravilniku kluba”, stoji u priopćenju.
Podsjetimo, sada već bivši trener Zrinjskog Krunoslav Rendulić još početkom studenog objavio je kako Kožulj nije član prve momčadi. Veznjak iz Mostara došao je u Zrinjski ljetos kao veliko pojačanje, ali odigrao je samo 10 utakmica u svim natjecanjima, postigavši dva gola, oba u onom čudesnom preokretu protiv Alkmaara.
bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U pola godine BiH već privukla milijardu KM investicija, 2023. godina mogla bi biti rekordna

Podaci o iznosu izravnih stranih investicija u prvih šest mjeseci ove godine ulijevaju optimizam i daju naslutiti kako će 2023. godina biti rekordna kada govorimo o financijskog vrijednosti stranog ulaganja u BiH. Protekla godina, podsjećamo, drži rekord s ukupnim iznosom od 1,44 milijarde KM, a već je u šest mjeseci […]

Pretplatite se