Evo što je Dinamo objavio jutro nakon što je opet postao prvak Hrvatske

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

DINAMO je pogotkom Arijana Ademija pobijedio Osijek (1:0) na Maksimiru i time dva kola prije kraja osigurao naslov prvaka SuperSport HNL-a. Zagrebačka momčad ima sedam bodova više od Rijeke, koja je u subotu izgubila od Varaždina (3:1) i tako i matematički ostala bez izgleda za titulom.

Dinamo je u nedjeljno jutro, nakon što je proslavio sedmo uzastopno osvajanje prvog mjesta, na Facebooku objavio fotografiju koju vidite iznad te uz nju napisao: “Zagreb živi DINAMO! Napunimo Maksimir u srijedu i vodimo plave do dvostruke krune!”

Dinamo misli na prvu od dvije finalne utakmice SuperSport Hrvatskog kupa koje će odigrati s Rijekom. Prva utakmica igrat će se u srijedu u 19 sati na Maksimiru, dok je uzvrat na rasporedu 22. svibnja na Rujevici. Kup se proteklih godina igrao na jednu utakmicu, no sada je vraćeno pravilo dva susreta.

Jakirović želi ostvariti i treći cilj s Dinamom u ovoj sezoni

Trener Dinama Sergej Jakirović na konferenciji za medije nakon utakmice s Osijekom poručio je kako su ove sezone ostvarili dva od tri cilja. “Od tri cilja, dva smo ostvarili: prolazak u proljetni dio europske sezone, osvajanje prvenstva i ostaje nam SuperSport Hrvatski kup”, rekao je Jakirović.

Podsjetimo, osvajač SuperSport Hrvatskog kupa u protekle dvije sezone bio je Hajduk.

index.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Opskrba energentima već počela, kupuje se po akcijskim cijenama

“Kupujte pelet i ogrjevno drvo!”, poruka je to iz Udruge šumarstva i prerade drva u Gospodarskoj komori RS-a. Razlog je činjenica da su cijene značajno pale, a i logika uči da su cijene niže izvan hladnijeg dijela godine. Velike zalihe Međutim, brojni građani ne znaju što bi bilo najbolje jer […]

Pretplatite se