Mađarska odnosi bodove s Bilinog polja

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 31 Second
Želja, volja, borbenost i opet ništa. Kao i u prethodnoj utakmici. Onog trenutka kada protivnička reprezentacija stvori prvu priliku, odigra nešto prema naprijed, situacija se na terenu promijeni. Tako je bilo protiv Njemačke, tako je bilo protiv Mađarske. Njemačka je završila posao do 40. minute, Mađarska je bila sporija deset. S prvim napadom protivnika, prvom akcijom, dolazi do problema u zadnjoj liniji, jako loša reakcija na “druge” lopte, bespotrebna panika, loše procjene i problem za problemom. Nakon 30 sekundi igre Gazibegović je prošao, ubacio upotrebljivu loptu, ali nema igrača koji su pratili akciju do kraja.
Nakon pokušaja Varge ide i onaj Bolle koji je loše izbačenu loptu Džeke uhvatio volej, ali Vasilj opet brani. Uglavnom su to bili udarci iz daljine, baš kao što je to bio pokušaj Tahirovića, ali je njegova lopta išla pored gola. Nakon toga Mađari pojačavaju svoj pritisak. Gazibegović u nekoliko navrata ispada defenzivno, Mađari su sve bliže golu. Vasilj ima sve više posla. Kako se bližila završnica prvog dijela tako je Mađarska bila sve opasnija. Na kraju je opet ostala velika rupa na boku, došlo je do pomjeranja zadnje linije, ali nitko nije uspio zaustaviti Szoboszlaija koji je loptu Nagyja pretvorio u gol. Slično kao protiv Njemačke, opet je iz ničega stigla jedna duga lopta, ovaj put za Džeku, ali on njegova solo dionica ja završila udarcem preko gola.
Na poluvremenu je Barbarez ostavio Gazibegovića u svlačionici, priliku je dobio Omerović iz Osijeka. Zsolt Nagy bježi debitantu Omeroviću koji ga zaustavlja i to je jedanaesterac. Szoboszlai je siguran i već nakon pedesete minute Mađarska je imala velikih 2:0. Barbarez je u nastavku utakmice pravio izmjene, ali osim dva pokušaja Džeke, reprezentacija BiH nije napravila ništa. Do kraja Lige nacija ostala su još dva susreta, protiv Njemačke i Nizozemske, ali teško da se nešto može očekivati u tim duelima.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

BiH: Automobil pao s dizalice i usmrtio muškarca

U mjestu Donje Sokolovo, općina Ključ, dogodila se tragična nesreća u kojoj je smrtno stradao 56-godišnji Đ.D. Navodno je Đ.D. stradao kada je na njega pao automobil s dizalice dok je obavljao popravke, prenosi Dijasporainfo. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mjesta, ali, nažalost, povrede koje je zadobio bile […]

Pretplatite se