Dalić o odlasku Livaje: Žao mi je, mogao je još puno dati

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 22 Second
Marko Livaja u nedjelju je donio iznenadnu odluku o odlasku iz hrvatske reprezentacije.

Ta je vijest došla upravo pred dvije važne utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo, protiv Turske i Walesa, koje su na rasporedu 12. i 15. listopada.

Osim toga, izbornik Zlatko Dalić suočava se s ozljedama igrača, pa tako osim Livaje, ne može računati ni na Ivanušeca, Perišića, Kramarića, ali ni Petkovića.

Žao mi je da je donio takvu odluku, mogao je još puno dati. Hvala mu na svemu što je dao za Hrvatsku. Poštujem svaku odluku igrača, podržavam Marka u tome što je napravio i želim mu svu sreću u karijeri. To je sve što imam reći o toj situaciji. Moj je fokus na Turskoj i Walesu, ne trošim puno energije na stvari koje su prošle. To je njegova odluka, mislim da je to dovoljno, kazao je Dalić novinarima u ponedjeljak na okupljanju reprezentacije.

Na pitanje o tome remeti li Livajin odlazak koncentraciju unutar reprezentacije odgovorio je:

Ja ne talasam i ne radim takve stvari. Ovo nam nije poremetilo koncentraciju. Izašlo je priopćenje, riješili smo, okrećemo se dalje novim obvezama. Gdje nas vodi vraćanje u prošlost? Nigdje. Svatko će napraviti kako njemu paše, nemam potrebe s tim zamarati se. Kako god ja rekao, svi će napraviti kako oni žele. Riješili smo sve, idemo dalje, ja ne želim gubiti koncentraciju na to. Znam svoj stav, danas je šest godina otkako sam ja vodio prvu utakmicu reprezentacije. Svaka odluka koju sam ja donio bila je dobra. U šest godina, tri medalje, čudo rezultat. Iza svake svoje odluke stojim, za nju odgovaram i svaka je bila dobra, rekao je trener Vatrenih.

jabuka.tv Foto: Pixsell

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Škole u Osijeku i okolici u utorak nastavljaju s radom

OSIJEK, 9. listopada – Sve škole u Osijeku i okolnim mjestima, u kojima je u ponedjeljak zbog preventivnih razloga odgođena nastava, nastavit će u utorak normalno raditi jer je kvaliteta zraka puno bolja nego prethodnih dana, izvijestio je osječki Stožer Civilne zaštite. Pročelnica županijskog Upravnog odjela za obrazovanje i mlade […]

Pretplatite se