Crveni križ grada Livna podijelio humanitarnu pomoć

admin
0 0
Read Time:36 Second

U proteklim danima, Crveni križ grada Livna je organizirao distribuciju paketa hrane za 187 obitelji s područja grada Livna i sela livanjske kotline. Popis korisnika je sastavio Centar za socijalnu skrb Livno, dok je Crveni križ grada Livna bio odgovoran za distribuciju.

Humanitarna pomoć je bila donirana od strane Federalne direkcije robnih rezervi, a ovo je drugi i zasad posljednji krug distribucije paketa hrane. Posrednik u projektu je bio Crveni križ Federacije Bosne i Hercegovine.

Izrazili su zahvalnost donatoru i svim sudionicima u ovom projektu. Crveni križ grada Livna će nastaviti svoju aktivnost u zbrinjavanju socijalno ugroženih kategorija u našoj zajednici i ovom prilikom pozivamo sve potencijalne donatore da se uključe s konkretnim donacijama u ovu humanitarnu aktivnost.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U Mostaru održan događaj “Žena ženi”

Održan je još jedan event “Žena ženi” u organizaciji Marijane Zubac iz mostarskog NutriCENTRA. Voditeljica nutricionističkog centra, postala je prepoznatljiva po povezivanju znanosti i lifestylea, te je ponovno okupila žene koje njeguju zdrav životni stil. Pričalo se o “Anti-age prehrani” (Marijana Zubac, NutriCENTAR), o istinama i zabludama popularnih tretmana – […]

Pretplatite se