Međunarodno gastro natjecanje za osobe s invaliditetom u Livnu

admin
0 0
Read Time:32 Second

Drugo nacionalno gastro natjecanje za osobe s invaliditetom s proširenjem na međunarodno natjecanje Amorova žlica – za društvo jednakosti 2022. održat će se na stadionu ispred Srednje strukovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića u Livnu, ove će se srijede 21.9.2022. godine, s početkom u 11:00 sati.

Cilj natjecanja je širenje socijalne svijesti o sposobnostima osoba s invaliditetom, sprječavanja njihove socijalne isključenosti i povećanje njihove konkurentnosti na tržištu rada u turizmu i ugostiteljstvu.

Natjecanje organizira Udruga najosjetljivijih u osposobljavanju UNUO iz Zagreba, a natjecanje se organizira u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta RH, Hrvatskom provincijom sv.Jeronima franjevca konventualca i Srednjom strukovnom školom iz Livna.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Moba – Friends Food Beer, prvi street food festival u Mostaru

Street food festival je gastro fenomen koji je posljednjih godina osvojio brojne svjetske i regionalne gradove. Moba – Friends Food Beer će se održati od 21. do 25. septembra na platou iza Gimnazije Mostar, popularno poznatije kao Stara gimnazija. Festival otvara svoja vrata u srijedu 21. septembra u 18 sati. […]

Pretplatite se