Baby Lasagna rasprodao koncert za rekordne 4 i pol minute

admin
0 0
Read Time:46 Second
Najsretnijih 4000 fanova pokupovali su ulaznice u rekordnom roku, čime je ovaj nastup postao uvjerljivo najprodavaniji u povijesti stadiona Šalata.
Ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Eurosongu, Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, rasprodao je svoj zagrebački solo koncert za rekordne 4 i pol minute, prenosi Jutarnji.hr. Najsretnijih 4000 fanova pokupovali su ulaznice u rekordnom roku, čime je ovaj nastup postao uvjerljivo najprodavaniji u povijesti stadiona Šalata.
Naime, dodan je još jedan koncert, u petak 13. rujna, a ulaznice za drugu svirku na stadionu Šalata u prodaju kreću danas u 16 sati, kroz sustav Eventim, i to po cijeni od 25 eura.
Baby Lasagna je na svojoj Instagram priči izrazio oduševljenje rasprodanim kartama i izjavio da ne vjeruje što se događa. Dok obožavatelji čekaju da ulaznice za drugi koncert krenu u prodaju, neki u komentarima tvrde kako mu nije potrebna Šalata, već Arena Zagreb, a drugi tvrde kako mu treba i europska turneja.
bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Velike promjene u EU: Dogovorena nova pravilima o povratu poreza po odbitku

Cilj je inicijative Faster učiniti postupke oporezivanja po odbitku u EU-u sigurnijima i učinkovitijima za prekogranične ulagatelje, nacionalna porezna tijela i financijske posrednike, kao što su banke ili platforme za ulaganja. Ministri financija država članica EU-a postigli su u utorak dogovor o novim pravilima o bržem i sigurnijem postupku oporezivanja […]

Pretplatite se