Negativan rekord na Koševu: Kazlagić u 25. minuta dao dva crvena kartona!

admin
0 0
Read Time:48 Second
U Sarajevu su derbi 10. kola Wwin lige u 20 i 45 počeli Sarajevo i Velež. U prvih 25 minuta vidjeli smo čak dva crvena kartona. Naime, sudac Mirza Kazlagić dva puta je išao gledati VAR i oba puta je pokazao crvene kartone igračima. Prvo je u 20. minuti Kazlagić išao gledati VAR je li prekršaj Kyremeha bio za crveni karton.
Sudac je odlučio da jeste i isključio igrača iz Gane, na što su domaći žestoko prosvjedovali. Ipak, nešto više od pet minuta kasnije i Velež je ostao s igračem manje. Kazlagić je opet gledao snimku i odlučio da je Ante Oreč bez lopte udario Soldu i stopera Veleža poslao u svlačionicu. U 31. minuti Sarajevo je ipak povelo, Guliašvili je pobjegao po lijevoj strani, uposlio Turkeša kojemu nije bilo teško pogoditi praznu mrežu. U 36. minuti domaći su došli do 2:0. Iz slobodnog udarca ubacio je Đorđević, a Jović je glavom pogodio za uvjerljivo vodstvo Sarajeva.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Centar izvrsnosti u Bukovici započeo s radom

U prostorijama OŠ fra Mijo Čuić u Bukovici danas je s radom započeo Centar izvrsnosti, znanja, umijeća i stvaralaštva (CIZUS). “Stotinjak učenika iz tri škole u našoj županiji (Fra Lovro Karaula Livno, Stjepan Radić Prisoje i Fra Mijo Čuić Bukovica) tako su subotnje popodne proveli u odličnom raspoloženju razvijajući svoje talente […]

Pretplatite se