Požar kod Mostara: “Stanje teško, gašenje će potrajati”

admin
0 0
Read Time:31 Second
Požar na potezu Jasenica – Bačevići kod Mostara još uvijek je aktivan, potvrdili su jutros iz PVP Mostar za Bljesak.info.
Stanje još uvijek teško, gašenje će potrajati “Još dvije ekipe otišle su na teren, borba s požarom je trajala cijelu noć i evo nastavlja se i jutros”, kazali su nam.
Podsjetimo, požar na tom potezu izbio je u subotu u poslijepodnevnim satima, a na požarište je upućeno šest vozila i preko 20 vatrogasaca. Problem je predstavljao nepristupačan teren, ali i eksplozivna sredstva za koja se pretpostavlja kako ih još uvijek ima na tom području. Kuće i imanja su, iako prvotno ugroženi, ostali zaštićeni.
Bljesak.info
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

AMERIKANCI PORUČILI STRANIM INVESTITORIMA: Ne ulažite u BiH

Bosna i Hercegovina je otvorena za strana ulaganja, ali da bi uspjeli, ulagači moraju prevladati značajne izazove uključujući endemsku korupciju, složene zakonske okvire i strukture vlasti, netransparentne poslovne procedure, nedovoljnu zaštitu vlasničkih prava i slabo pravosuđe, sustav pod neprimjerenim utjecajem etnonacionalističkih političkih stranaka i njihovih pokroviteljskih mreža, navodi se u […]

Pretplatite se