Centar izvrsnosti u Bukovici započeo s radom

admin
0 0
Read Time:47 Second

U prostorijama OŠ fra Mijo Čuić u Bukovici danas je s radom započeo Centar izvrsnosti, znanja, umijeća i stvaralaštva (CIZUS).

“Stotinjak učenika iz tri škole u našoj županiji (Fra Lovro Karaula Livno, Stjepan Radić Prisoje i Fra Mijo Čuić Bukovica) tako su subotnje popodne proveli u odličnom raspoloženju razvijajući svoje talente i učeći neke nove, tradicionalne vještine. Plelo se, crtalo, modeliralo i bavilo kreativnim pisanjem sve uz zvuke odlične gange i bećarca kojoj učenici pristupiše u početku sramežljivo, a kasnije punim plućima”, priopćili su iz škole te dodali: “Desetak mentorica koje su djecu poticale i motivirale posebno se zahvaljuju svojim današnjim gošćama: Ani Bagarić, Dragici Dilber, Luci Matić, Anđi Markić i Mari Andrić Pranjuši koje su djecu podučavale pletenju i pjevanju”.

Foto: OŠ fra Mijo Čuić Bukovica

Također, iz ove škole dodaju kako se s radom nastavlja sljedeće subote kada će se raditi na drugim aktivnostima, snimanju filma i pripremi za dramsku predstavu.

 

 

Tomislavcity TC

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hrvatska bolnica dobila revolucionarni uređaj koji prepoznaje tumor već u začetku

Specijalna bolnica Radiochirurgija Zagreb prva je u Hrvatskoj, a jedna od rijetkih u Europi, koja koristi najnoviju tehnologiju kvantnog CT-a za preciznu dijagnostiku i liječenje karcinoma. Ovaj uređaj, koji je razvila kompanija Siemens, nudi revolucionarna rješenja u dijagnostici, smanjuje dozu zračenja i ubrzava otkrivanje bolesti, posebice kod screeninga raka pluća. […]

Pretplatite se