CGS Livno: Besplatni pravni savjeti i pomoć za radnike i sindikate

admin
0 0
Read Time:31 Second

Centar za građansku suradnju Livno uputio je obavijest za radnike i sindikate s područja 4 županije, i to Unsko-sanske, Hercegbosanske, Zapadnohercegovačke i Hercegovačko-neretvanske županije, da su im i ove godine dostupni besplatni pravni savjeti i pomoć.

Kako su naveli, besplatnu pravnu pomoć i savjetovanje radnici i sindikati mogu potražiti svakog utorka i četvrtka od 11 do 14 sati (prostorije Centra za građansku suradnju – zgrada Livnoputova), putem e-maila: bpp.cgs@gmail.com i putem telefona: 034/202-770.

Besplatnu pravnu pomoć provodi Centar za građansku suradnju Livno kroz projekt “Zajedno za radnička prava” koji podržava Međunarodni Olof Palme Centar, stoji u priopćenju.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Obavijest mještanima i posjetiteljima Buškog jezera

Dragi žitelji kao i gosti buškoblatskog kraja, kako se ljetna sezona bliži početku, obraćamo Vam se u ime stanovnika lokalnih naselja oko Buškog jezera, te Vas molimo da povedete računa o zaštiti okoliša prilikom boravka na jezeru. Svjedoci smo da su u prethodnom razdoblju gosti jezera, pretežito ribari, devastirali okoliš […]

Pretplatite se