Borac slavio na Cipru i napravio važan korak prema nokaut fazi Konferencijske lige

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 9 Second

Nogometaši Borca pobijedili su na Neo GSP stadionu u Nicosiji ekipu APOEL-a rezultatom 1:0 u 2. Konferencijske lige i ostvarili su prvu, povijeanu pobjedu kluba u grupnoj fazi nekog europskog natjecanja.

Borac sada ima četiri boda i realne šanse da se plasira u nokaut fazu.

Utakmica na Cipru protekla je u terenskoj nadomoći domaćih, ali Borac se izvanredno branio i discipliniranom igrom nije APOEL-u dozvolio mnogo prilika.

U 24. minuti APOEL je zatresao mrežu Borca golom Petrovića, ali nakon intervencije VAR-a pogodak je opravdano poništen. I u nastavku se igralo u istom ritmu. Domaći su imali veći posjed lopte, ali bilo je to vrlo jalovo, piše Klix.ba.

Trenutak odluke dogodio se u 63. minuti. Savić je ubacio iz slobodnog udarca, a lopta je prošla sve u kaznenom prostoru i završila u mreži za veliko slavlje Banjalučana.

Najbolju šansu domaći su propustili u 74. minuti. Abagna je šutirao iz daljine, ali lopta je prohujala pored gola. Do kraja susreta Borac je mogao udvostručiti vodstvo u 80. minuti kada je Vranješ bio sam ispred Beleca, ali je slabo šutirao.

APOEL je do kraja propustio nekoliko dobrih šansi, ali ostalo je 1:0 za Borac koji je ostvario veliku pobjedu u pohodu ka plasmanu u narednu fazu natjecanja. U idućem kolu Banjalučani će gostovati na Islandu protiv Vikingura 7. studenoga.

Rezultat i strijelac:

APOEL – Borac 0:1 (Savić 63′)

Vrisak.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Na sjeveru BiH širi se riječna luka dostojna velikih europskih središta

Modernizacija Luke Brčko, proces koji ima strateški značaj za ekonomiju ne samo Distrikta već i sjeveroistoka BiH općenito, pa i šire, rezultirat će u bliskoj budućnosti mjestom koje će imati i regionalni značaj kada govorimo o robama koje se transportiraju smjerom od juga, jugoistoka i istoka prema središnjoj Europi i […]

Pretplatite se