Livaković u najboljoj momčadi osmine finala, jedan igrač dobio je gotovo savršenu desetku!

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 3 Second

Nakon osam uzbudljivih utakmica završena je osmina finala Svjetskog prvenstva u Katru. Iza nas su brojni kvalitetni susreti i dobre predstave najboljih svjetskih nogometaša, aSofaScore, jedna od najpopularnijih aplikacija za praćenje nogometa, među njima je odabrala 11 najboljih nakon osmine finala natjecanja.

Na temelju statističkih parametara, SofaScore je izbacila najboljih 11 nakon osmine finala Svjetskog prvenstva, a mjesto u najboljoj momčadi našao je i hrvatski reprezentativac Dominik Livaković, koji je izludio Japance obranivši im u raspucavanju tri jedanaesterca.

Osim Hrvatske, svoje predstavnike u najboljih 11 imaju i Portugal, Brazil, Španjolska, Nizozemska, Japan i Francuska, a prednjače Portugalci, koji su u nevjerojatnoj predstavili razbili Švicarsku sa 6:1.

Na golu je, dakle, sjajni hrvatski vratar Dominik Livaković, a defenzivni dio momčadi čine portugalci bekovi Raphaël Guerreiro i Diogo Dalot te Brazilac Thiago Silva i Španjolac Rodri, prenosi Bild.ba.

Vezni red idealne jedanaestorke čine Nizozemci Daley Blind i Denzel Dumfries, a društvo im rade Japanac Wataru Endo i Portugalac Bruno Fernades. Ispred njih su Francuz Kylian Mbappe i briljantni Portugalac Goncalo Ramos, koji je postao prvi igrač na prvenstvu s hat-trickom.

Inače, najboljim među njima proglašen je upravo Ramos, koji je za sjajnu predstavu protiv Švicaraca dobio ocjenu 9,8 od mogućih 10, dok je Livaković ocijenjen s 8,1.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Od jutros i dizel u Mostaru ispod 3 KM

Dobre vijesti za sve vozače, prema jutrošnjim podacima Federalnog ministarstva trgovine najniža cijena benzina u Sarajevu iznosi 2,66 KM, a dizela 2,86 KM. Litar benzina u glavnom gradu BiH se, ovisno od benzinske crpke, kreće od 2,66 KM do 2,96 KM dok se cijena dizela kreće od 2,86 do 3,16 […]

Pretplatite se