Meteorolozi otkrili kakvo nas vrijeme očekuje za Novu godinu i prve dane 2023.

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

Nalazimo se pred Novom 2023. godinom. Federalni hidromterološki zavod izdao je prognozu vremena za naredne dane koji će, prema njihovim predviđanjima biti natprosječno topli.

Sutra je moguća slaba kiša, a na visokim planinama nije isključena i pojava slabog snijega. Od srijede, pa do kraja ove godine prognozira se umjereno do pretežno oblačno i djelomično sunčano vrijeme. U Bosni je u kotlinama moguća je magla koja bi pred sami kraj godine mogla biti i dugotrajnija. Zadržat će se natprosječno toplo, a slab mraz moguć je u planinskim područjima.

Jutarnje temperature zraka varirat će od 0 do 5 stupnjeva u Bosni, na jugu Hercegovine do 8 stupnjeva. Najviše dnevne temperature između 5 i 11 stupnjeva, na jugu zemlje do 13 stupnjeva. Početkom Nove 2023. godine bez bitnije promjene vremenskih prilika u Bosni i Hercegovini. Prevladavat će stabilno, djelomično sunčano i nešto toplije od prosjeka.

Pogled prema plavetnilu neba i Suncu u kotlinama i dalje će onemogućavati magla. Padaline se ne očekuju do kraja prognoznog perioda. Jutarnje temperature varirat će u rasponu između 1 i 6 stupnjeva u Bosni do 8 stupnjeva u Hercegovini. Maksimalne temperature kretat će se između 4 i 9 stupnjeva u Bosni do 12 stupnjeva u Hercegovini, priopćeno je iz FHMZ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Najstariji hrvatski pjevač preminuo u 98. godini života

Hrvatska glazbena scena ostala je bez još jednog velikana, ujedno i najstarijeg aktivnog pjevača, Brune Petralija. Bruno Petrali je preminuo u Rijeci u 98. godini života, a vijest o njegovoj smrti na Facebooku je objavio njegov prijatelj i kolega Marinko Biškić. Prošle je godine s grupom Sarah & The Romans […]

Pretplatite se