KUPILI SMO SVE UTAKMICE OSIM ONE PROTIV HRVATSKE

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 37 Second

Nekadašnji SSSR-ov nogometni reprezentativac i bivša velika nogometna zvijezda Andrej Kančelskis otkrio je da smatra kako je veliki dio Svjetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine bio namješten.

Novinar Matč TV-a upitao ga je misli li da su nakon četvrtfinala Svjetskog prvenstva 2018. godine trebali promijeniti retoriku i podržati izbornika Ruske nogometne reprezentacije Stanisava Čerčesova.

“Zašto podrška? Za kupovinu svega na Svjetskom prvenstvu? Sve utakmice su kupljene. Što, ne znaš za to? Bili smo domaćini Svjetskog prvenstva kao i u Koreji i Japanu 2002. godine, kad su ubili Talijane”, rekao je Kančelskis.

Godinama je kritizirao rad ruskog izbornika Stanislava Čerčesova, a sad je iznio teške optužbe o namještanju utakmica Rusije na Mundijalu.

“Protiv koga smo igrali? Protiv Urugvaja koji nas je razbio, Španjolaca koji su igrali neshvatljivo. Bila je to jako čudna utakmica. Vjerujte mi, s vremenom će istina izaći na vidjelo”, dodao je.

Ruskog novinara je zanimalo je li uopće moguće namještati utakmice na SP-u.

“Jeste li se ikad zapitali zašto je izbornik Španjolske isti dan dobio otkaz? Stavili su Hierra koji će bez obzira na rezultat ostati raditi u savezu. Mislite li da je španjolski kralj bespotrebno dolazio? Ljudi, vjerujte mi, imam informacije i javnost će ih saznati. Puno je toga zanimljivoga. S Urugvajem nismo imali kontakta, nije ih bilo briga i razbili su nas”, odgovorio je.

Novinaru je bilo neshvatljivo da su igrači poput Andrésa Inieste Sergia Ramosa namještali utakmice.

“Pa čuj, ako ti španjolski kralj izričito kaže, što ćeš mu odgovoriti? Dakle, zbog toga nisu pokazali nikakvu inicijativu”, rekao je ruski igrač.

Smatra da je postojao dogovor sa španjolskim kraljem i da će, prije ili kasnije, igrači sve priznati.

Rusija je grupnu fazu otvorila pobjedom 5:0 protiv Saudijske Arabije, pobijedila i Egipat 3:1 pa izgubila od Urugvaja 3:0. Nakon penala u osmini finala neočekivano je izbacila Španjolsku na penale 5:4, a u četvrtfinalu ju je na isti način zaustavila Hrvatska 6:5.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Za poticaje zapošljavanju u Federaciji BiH planirano više 111 milijuna KM

Dio sredstava, njih 44.609.950 KM se odnosi na prenesene obveze po osnovu mjera aktivne politike zapošljavanja čija je realizacija započela prethodnih godina i koje dospijevaju na naplatu u 2023. godini, a ostalih 66.700.516 KM se odnosi na nove programe iz 2023. godine. U 2023. godini planirana je realizacija programa sufinanciranja […]

Pretplatite se