Hrvatska rutinski svladala Belgiju i zadržala teoretske šanse za četvrtfinale

admin
0 0
Read Time:46 Second

U susretu 2. kola skupine IV drugog kruga Svjetskog prvenstva, hrvatska rukometna reprezentacija je u Malmou svladala Belgiju s 34:26 (21-13).

Ovom pobjedom hrvatski rukometaš su još uvijek ostali s teoretskim izgledima za plasman u četvrtfinale.

‘Kauboji’ su u jednome trenutku imali prednost od 11 golova, a vodili su od prvoga napada utakmice. Mate Šunjić zasluženo je dobio nagradu za igrača utakmice s čak 20 obrana.

‘Kauboji’ su u jednom trenutku imali prednost od 11 golova, a vodili smo od prvog napada utakmice. Mate Šunjić zasluženo je dobio nagradu za igrača utakmice s čak 20 obrana.

Nažalost, ranije je Egipat pobijedio Bahrein i osigurao mjesto u četvrtfinalu, a Hrvatskoj ostaje tek mizerna šansa da će afrički prvak svladati i Dansku, pa se temeljem gol-razlike ugurati među osam najboljih. Hrvatska želi i devetu poziciju, koja vodi u olimpijske kvalifikacije, a za to će se morati dobiti Bahrein u zadnjoj utakmici.

Gol.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Njemačkoj fale stotine tisuća radnika, evo što se najviše traži

Njemačka savezna vlada očekuje da će do 2026. nedostajati oko 240.000 kvalificiranih radnika. Prema izračunima Instituta za tržište rada i istraživanja zanimanja (IAB), do 2035. bit će čak više od sedam milijuna radnika manje, piše Deutsche Welle. Ali problem je već velik: prošlotjedno istraživanje Udruženja njemačkih industrijskih i trgovinskih komora […]

Pretplatite se