U subotu skijaški “Kup Striž”- prijave su u tijeku

admin
0 0
Read Time:33 Second

U prigodi 20. obljetnice postojanja i djelovanja Skijaški klub Tomislavgrad organizira Kup “Striž” a održat će se 18. veljače na Čajuši.

Nakon nekoliko godina organizacijskoga mirovanja, skupina mladih zaljubljenika u zimske sportove odlučila je ponovno pokrenuti rad Ski kluba Striž. Na čelo skupine entuzijasta došla je profesorica tjelesnog odgoja i ski trenerica Marija Bakula. Nova predsjednica tomislavgradskog ski kluba gostovala je “U dnevnom zrcalu” Radija Tomislavgrad te predstavila program obilježavanja 20. rođendana.

Za sve koji odluče doći Ski klub Striž pripremio je puno zanimljivoga i atraktivnoga programa uz zabavu, okrjepu i tombolu. Na kraju razgovora Marija je pozvala sve zainteresirane za dobar zimski provod na rođendansko druženje.

rtgportal.info/Tomislavcity

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ljubuški dobio još jedan nacionalni spomenik

Povjerenstvo za očuvanje nacionalnih spomenika BiH donijela je odluku o proglašenju graditeljske cjeline Kapetanovića dvorac i stambena kula u Vitini, grad Ljubuški, nacionalnim spomenikom BiH. Na protekloj sjednici prema usvojenom dnevnom redu doneseno je devet odluka o neispunjavanju kriterija za proglašenje određenih dobara nacionalnim spomenikom, a koja su se nalazila […]

Pretplatite se