Premijer Liga BiH, Prva hrvatska liga i lige petice – svi rezultati na jednom mjestu.

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 28 Second

Zaključena je većina kola nama najbližih i onih najpopularnijih liga Europe. U nastavku ovog teksta pogledajte rezultate odigranih utakmica, najave te trenutne tablice.

 

 

Premier Liga BiH:
U bh. Premijer ligi odigrane su 4 od 6 utakmica 9. kola. Danas u 17 sati Velež dočekuje Tuzlu, dok Željezničar u 19 igra protiv Igmana. U nastavku pogledajte rezultate i tablicu:

 

Prva hrvatska liga:

U Hrvatskoj je kompletirano osmo kolo Prve HNL. Na začelju tablice je , iznenađujuće, Rijeka. Vodi Dinamo s 22 boda, drugi je Slaven Belupo s 14, a treći Hajduk s 12 bodova, ali i dvije utakmice manje.

 

Serie A/Italija:

U okviru 5. kola talijanske Serie A nisu odigrane 3 utakmice, koje su na rasporedu danas.
Od 18 i 30 igraju Monza – Atalanta i Salernitana – Empoli, dok će u 20:45 na teren Torino i Lecce.
Tablica i rezultati:

 

Bundesliga/Njemačka:

U Bundesligi je peto kolo kompletirano. Vrh tablice drži Freiburg s 12 osvojenih bodova kojeg u stopu prati još 5 klubova. Na začelju tablice je Bochum bez osvojenih bodova ove sezone.

Tablica i rezultati:

 

La liga/Španjolska:

Dvobojem Valladolida i Almerie večeras u 21 sat biti će kompletirano 4. kolo španjolske Primere. Real, Barcelona i Villareal predvode ljestvicu, dok se na začelju nalaze Elche, Getafe  i Cadiz.

Tablica i rezultati:

Engleska Premier liga:

Šesto kolo engleskog Premiershipa kompletirano je jučer. Na vrhu ljestvice je Arsenal s 15 osvojenih bodova u 6 susreta, a hit od prije nekoliko godina, Leicester, uvjerljivo drži začelje ljestvice.

 

Tablica i rezultati:

 

 

Ligue 1/Francuska:

Nakon odigranog 6. kola u francuskog prvenstva na vrhu ljestvice se nalaze, očekivano, PSG i Marseille Igora Tudora s po 16 bodova, dok samo dno ljestvice drži AC Ajaccio s tek jednim osvojenim bodom.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Vaterpolo Ž: u četvrtfinalu Hrvatska dočekuje Italiju

U četvrtfinalu EP u vaterpolu koje se igra u Splitu, hrvatske vaterpolistice večeras(ponedjeljak, 5.9.) igraju protiv Talijanki koje su jedne od glavnih favoritkinja za naslov. Tako u stožeru hrvatske ženske vaterpolo reprezentacije nemaju velika očekivanja od ove utakmice te su pripreme za predstojeće dvoboje, one za poziciju od petog do […]

Pretplatite se