Danas (napokon) počinje Liga Prvaka

Domagoj
0 0
Read Time:2 Minute, 24 Second

Ljubitelji nogometa, pogotovo onog europskog, danas će doći na svoje jer će prvim sučevim zvižducima na utakmicama Dinama i Chelseaja te Borussije Dortmund i FC Kopenhagen početi jedno od omiljenijih nogometnih natjecanja na svijetu – Liga prvaka.
Ostalih 6 dvoboja počinju u 21 sat, a tko sve igra možete vidjeti ovdje:

 

Ipak nama najbitniji, hrvatski prvak, zagrebački Dinamo dočekuje Chelsea, znatno jaču i moćniju ekipu, ali ne i nepobjedivu, pogotovo zato što je Chelsea napravio velike promjene u momčadi tijekom prijelaznog roka te se momčad još nije najbolje uigrala.

Gol.hr predviđa iduće sastave:

DINAMO: Livaković – Ristovski, J.Šutalo, Perić, Ljubičić – Ademi, Mišić – Ivanušec, Baturina, Oršić – Petković

CHELSEA: Arrizabalaga – Chalobah, Koulibaly, Fofana – James, Jorginho, Kovačić, Chilwell – Mount, Sterling, Havertz

“Sutra nas čeka jedna utakmica koju smo silno željeli. To je nagrada za osvajanje prvenstva, jer da nema toga ne bi se izborili za Ligu prvaka. Ulazak u LP je velika satisfakcija, za mene kao trenera i moje igrače. Vjerujem da ćemo profitirati natjecanjem u LP, igrači će napredovati. Naravno, nakon izvlačenja sam odmah rekao da nismo favoriti u nijednoj utakmici, ali ćemo u svakom susretu tražiti svoju šansu. Pred punim tribinama ćemo učiniti sve da limitiramo kvalitete Chelseaja i tražimo svoju priliku. Ovo nije eliminacijska utakmica, ali moramo učiniti sve da budemo svoji”, rekao je Ante Čačić na press konferenciji.

Mislav Oršić, jedan od najboljih pojedinaca zagrebačkog kluba poručio je: “Moramo uživati u ovim utakmicama, dat ćemo sve od sebe za pune tribine. Nemam ja što puno savjetovati svojim suigračima. Mene u velikim utakmicama izbaci momčad i tako mora biti sutra. Nije bitno tko zabija, ako imamo pozitivan rezultat. Moramo biti savršeni u obrani, od napadača do obrane. Moramo se dobro braniti i onda iz kontre prijetiti. Nisam posebno gledao njihove utakmice. Znamo kakve imaju pojedince, imaju igrače koji jednim potezom rješavaju utakmice. Moramo biti savršeni u defenzivi”.

“Dinamo je naučen na pobjede. Naviknuti su pobjeđivati i biti na vrhu. Uspjeli su se kvalificirati za LP, što nije nimalo lako. Siguran sam da planiraju odigrati sjajnu tehničku utakmicu. Imaju dosta individualne kvalitete, kao i sve momčadi Dinama i Hrvatske. Iskoristit će ulogu outsidera da nas iznenade. Nismo sretni svojim predstavama i moramo igrati bolje, a ovo je Liga prvaka. Svjesni smo da nas čeka težak posao u gostima. Prihvatit ćemo borbu, ali moramo bolje igrati”

“Mateo je fantastičan igrač. Uz to, sjajna je osoba i sjajnog je karaktera. Užitak je biti mu trener, užitak je igrati s njim, pravi je timski igrač. Jako je emocionalan, jako je sretan što se vratio ovdje. Ovo je njegov grad i njegova zemlja koju predstavlja s puno ponosa. Jako smo sretni što se vratio nakon ozljede i što je na terenu.” – za medije je ovako komentirao utakmicu i Matea Kovačića Tomas Tuchel, trener Chelsea.

 

Chelsea svakako čeka(koliko je to moguće) pun Maksimir i jako dobra atmosfera. Podsjećamo, utakmica počinje u 18:45.

 

protv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Najbolje fotoreporterske priče Jurice Galića Juke sutra u Tomislavgradu

Jurica Galić Juka – fotoreporter i pustolov prigodom 10. godišnjice putovanja diljem svijeta održat će u Tomislavgradu predavanje na temu “Najbolje fotoreporterske priče“. Predavanje će biti održano 7. rujna 2022. godine u kinodvorani KIC-a u Tomislavgradu s početkom u 19:30 sati. Prigodom ovoga predavanja bit će ponuđene i Jukine knjige, […]

Pretplatite se