Pao je i veliki Milan, Hajduk je u finalu juniorske Lige prvaka!

admin
0 0
Read Time:57 Second

Juniori Hajduka plasirali su se u finale juniorske Lige prvaka slavljem protiv Milana 3:1.
Juniori Hajduka plasirali su se u finale UEFA Lige prvaka mladih svladavši u polufinalu u Ženevi Milan s 3:1 (0:0), te će u ponedjeljak igrati za naslov s vršnjacima iz nizozemskog AZ Alkmaara.

Golove su za Hajduk dali Jere Vrcić (51), Rokas Pukštas (61) i Šimun Hrgović (76), dok je za Talijane zabio Kevin Zeroli (83).

Ranije je AZ Alkmaar izbacio lisabonski Sporting na penale 4:2 nakon što je u regularnom dijelu bilo 2:2.

Juniori Hajduka napravili su najveći rezultat u juniorskoj kategoriji u povijesti hrvatskoga nogometa i još su jednu utakmicu udaljeni od trofeja pobjednika Lige prvaka mladih.

Izabranici Marijana Budimira odigrali su zrelo, a u drugom poluvremenu i furiozno jer su postigli čak tri gola u samo 25 minuta, nošeni podrškom nekoliko tisuća svojih navijača na stadionu u Ženevi. Ova generacija Hajduka je u dvije sezone Lige prvaka mladih odigrala čak 12 utakmica i niti jednom nije poražena u 90 minuta, a za dvoboj s Milanom bila je pojačana s članovima prve momčadi Roksom Pukštasom i Lukom Vuškovićem.

Gol.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Europska kontrola zračnog prometa potvrdila cyber napade proruskih hakera

Europska organizacija za sigurnost zračnog prometa (Eurocontrol) priopćila je kako se od srijede bori protiv cyber napada za koje su odgovornost preuzeli proruski hakeri, objavio je CNN. – Napadi nisu uticali na letove, ali je bio ugrožen pristup web stranici – rekao je glasnogovornik Eurocontrola u izjavi za medije. Eurocontrol […]

Pretplatite se