Toni Karačić ponudio ostavku nakon kiksa Širokoga Brijega

admin
0 0
Read Time:39 Second

Trener Širokoga Brijega Toni Karačić ponudio je ostavku nakon još jednog kiksa njegove momčadi.

Širokobriježani su u petak navečer na Pecari prokockali vodstvo od 2:0 protiv GOŠK-a, a utakmica je na kraju završila 2:2 te je momčad iz Gabele tek u sedmom kolu upisala prvi ovosezonski bod.

U dosadašnjih šest utakmica GOŠK je postigao samo dva pogotka, a sinoć je na Pecari dao dva u drugom poluvremenu. Široki je i dalje bez pobjede na Pecari u ovoj sezoni. Do sada su izgubili od Veleža te odigrali neodlučeno protiv glavnih kandidata za ispadanje iz lige – Slobode i GOŠK-a, piše Jabuka.tv.

Na konferenciji za medije nakon utakmice u petak navečer, trener Širokobriježana Toni Karačić, koji je momčad preuzeo početkom sezone, ponudio je Upravnom odboru mandat na raspolaganje.

 

Hercegovina info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Umjesto čekanja na šalteru, registracija tvrtke u FBiH uskoro preko interneta

Projekt digitalizacije, ali i reforme javne uprave, koja u FBiH postaje pravi servis građanima, strateški je značajan potez koji će omogućiti vidljiv rast investicija Umjesto odlaska na šaltere i borbe s papirologijom, uskoro će svi oni koji imaju poslovnu ideju i namjeru registrirati svoj poslovni subjekt u Federaciji BiH to […]

Pretplatite se