U akciji SIPA-e oduzeta veća količina Cedevite

admin
0 0
Read Time:48 Second


U operativnoj akciji službenici SIPA-e oduzeli su 22 kartonska paketa Cedevite različitih okusa na području Posušja, Tomislavgrada i Sarajeva.
Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) su u prethodnom razdoblju, po nalogu Suda Bosne i Hercegovine i pod nadzorom Tužiteljstva Bosne i Hercegovine, na području Sarajeva, Posušja i Tomislavgrada realizirali operativnu akciju „Cedevita“ te izvršili pretrese na više lokacija.

Operativna akcija je realizirana zbog postojanja osnova sumnje da je počinjeno kazneno djelo prema Zakonu o industrijskom vlasništvu Bosne i Hercegovine.

Prilikom pretresa otkrivena je i privremeno oduzeta veća količina Cedevita proizvoda i to oko 22 kartonska paketa Cedevite različitih okusa, za koje se sumnja da su pakirane u vrećicama bez printanog laserskog koda, kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Navedene aktivnosti su realizirane u suradnji s policijskim službenicima Granične policije Bosne i Hercegovine, Ministarstva unutarnjih poslova Zapadnohercegovačke županije i Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije, priopćeno je iz SIPA-e.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Općina Tomislavgrad: Javni poziv za podnošenje prijedloga kandidata za dodjelu javnih priznanja

Javna priznanja koja dodjeljuje Općina Tomislavgrad su: Medaljon Općine Tomislavgrad i proglašenje počasnim građaninom Općine Tomislavgrad. Medaljon Općine Tomislavgrad dodjeljuje se za iznimna postignuća za općinu Tomislavgrad na raznim područjima djelovanja i to: – za životno djelo i – za iznimna postignuća fizičkim i pravnim osobama u proteklom razdoblju na […]

Pretplatite se