Hrgović boksa za obveznog prvog izazivača svjetskog prvaka

Domagoj
0 0
Read Time:1 Minute, 1 Second

U Džedi u Saudijskoj Arabiji, Hrvat i Kinez će se boriti za IBF-ovog obveznog prvog izazivača svjetskog prvaka, bio to nakon današnjeg dana i dalje Ukrajinac Usyk ili Englez Joshua. Odgovore na oba pitanja, pobjednika obiju borbi, doznat ćemo oko ponoći odnosno u slučaju sraza Usyk – Joshua 2, u prvim satima nedjelje. Međutim, ponešto se zna i unaprijed. Primjerice jedna tako prizemna stvar, koja doduše pokreće svijet, dakle – novac.

Filip Hrgović će iz ringa izaći s 390.000 dolara više na računu. To je za našeg boksača apsolutni rekord, budući da je dosad zarađivao otprilike po 100 do 150.000 dolara po borbi. Još uoči dvoboja Hrgovića i Zhanga koji se trebao održati u veljači ove godine, objelodanjene su neke brojke glede financijske ponude. Vrlo je malena vjerojatnost da je tu išta dalje korigirano, pola godine kasnije. Dakle, dvije promocijske kuće Matchroom Boxing i Wasserman Boxing su se usuglasili oko zajedničke ponude u iznosu 650.000 dolara ukupno za obojicu boraca. To je značajno više od promocijske kuće Probox Promotions koja je ponudila ukupno 410.000 dolara.

Od spomenutih 650.000 dolara, veći dio iznosa je namijenjen Filipu Hrgoviću – 390.000 dolara, dok je Kinezu preostalo 260.000 dolara.

SN/protv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

U prometnoj nesreći u Turskoj više od 15 poginulih

Najmanje 15 ljudi poginulo je u južnoj Turskoj nakon što se autobus zabio u vatrogasce i medicinsko osoblje koji su intervenirali na cesti zbog jedne druge nesreće. U strašnoj nesreći poginula su tri vatogasca, dva liječnika i dva novinara, a grozan sudar se dogodio na autocesti između Gaziantepa i Nizipa, […]

Pretplatite se