Mljekara Livno prvi put na sajmu prehrambene industrije u Parizu

Domagoj
0 0
Read Time:55 Second

U Parizu je jučer otvoren jedan od najvećih međunarodnih sajmova prehrambene industrije– SIAL 2022, na kojem se prvi put predstavljaju kompanije iz Bosne i Hercegovine. Predstavljanje bh. kompanija na ovom sajmu, na kojem su izlagači iz više od 200 zemalja, organizirala je i financijski podržala Vanjskotrgovinska komora (VTK) BiH, uz podršku Švicarskog programa za promociju izvoza (SIPPO).

U paviljonu VTKBiH izlaže sedam bh. proizvođača iz prehrambene industrije: As Holding Sarajevo, Kolmix Velika Kladuša, Mladegs-Pak Prnjavor, Jami Sarajevo, Delta trade Zenica, Halilović Ilijaš i Mljekara Livno. Izlagači iz BiH se predstavljaju na zajedničkom štandu, kojeg su već tijekom prvog dana sajma posjetili predstavnici gospodarskih komora drugih zemalja, kao i mnogobrojni posjetioci, izlagači i potencijalni poslovni partneri.

VTKBiH je poduzela opsežne aktivnosti za pozivanje potencijalnih partnera i kupaca s bh. izlagačima, pripremljen je i e-katalog bh. izlagača, a dogovoreno je i održavanje mnogobrojnih sastanaka s potencijalnim poslovnim partnerima.

Sajam SIAL 2022 se održava do 19. listopada, a na sajmu će biti organizirani i mnogobrojni forumi i konferencije te prezentacije trendova i inovativnih rješenja iz oblasti prehrambene industrije, priopćeno je iz VTKBiH.

Vrisak.info

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ubijeno 11 ruskih rezervista tijekom obuke

Ruski mediji javljaju o pokolju u ruskoj vojnoj bazi u regiji Belgorod. Još uvijek nepoznate osobe otvorile su vatru na vojnike. Napad je potvrdilo i rusko ministarstvo obrane, koje navodi da je u napadu 11 ljudi ubijeno, a 15 ih je ranjeno. Ministarstvo obrane tvrdi da se radi o “terorističkom […]

Pretplatite se