Studentski centar Mostar od sinoć u znaku Adventa

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 30 Second

Studentski centar Mostar od sinoć je u znaku Adventa. Vrijedna ekipa iz Uprave spomenute institucije pobrinula se da Mostar dodatno zablista u vrijeme uoči Božića i da Studentski centar Mostar još jednom potvrdi status lidera u Bosni i Hercegovini. I ne samo to nego je jedan od najboljih institucija ove vrste u regiji.

S obzirom da se još od poslijepodnevnih sati traažilo mjesto više na terasi Studentskog centra, ali i pred kućicama u kojima se prodaje kuhano vino i fritule, može se reći kako su studenti objeručke prihvatili ovu ideju i ostali pomalo iznenađeni svim onim što je pripremljeno za Advent u Studentskom centru Mostar.

Sve do 21. prosinca gosti Adventa u Studentskom centru Mostar će moći svakodnevno uživati u bogatom programu, glazbenim večerima, tombolama i brojnim iznenađenjima koje je pripremio organizator.

Studenti ne kriju zadovoljstvo zbog onoga što ih je danas dočekalo u Studenstkom centru Mostar

-Željeli smo dati jedan dodatni impuls blagdanskoj atmosferi u gradu i prva večer nam govori kako smo u tome uspjeli. Drago nam je da naši studenti uživaju u ovome što smo pripremili, ali i naši sugrađani koji svojim dolaskom samo potvrđuju da smo učinili pravi potez. Pozivamo sve naše prijatelje, suradnike, studente da aktivno sudjeluju u našem programu iduća dva tjedna i doprinesu podizanju blagdanskog raspoloženja – rekli su nam iz Uprave Studentskog centra Mostar.

Uprava Studentskog centra Mostar već tri godine vodi veliku borbu i uspjela je nadvladati situacije kao što je bio lockdown u vrijeme korone i brojne mjere koje pandemija donijela sa sobom, kao i sve nedaće izazvane ratom u Ukrajini i inflacijom koja se sve više osjeti. Stoga je ovakvo izdanje ove institucije možda i neočekivano na kraju još jedne teške godine i poruka da se i pored svih tih nedaća godina može završiti sa uspjehom i slavljem.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Projekt “Sretno djetinjstvo u Livnu i Podstrani”

Općina Podstrana, u suradnji s Gradom Livnom, na javni poziv Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije u okviru Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, prijavila je projekt “Sretno djetinjstvo u Livnu i Podstrani” za kojeg je dobila sufinanciranje uređenja dječjeg igrališta Petrićevo u iznosu od […]

Pretplatite se