Vjetar odnio krov kuće u BiH, očekuju se nove jake padaline širom zemlje

admin
0 0
Read Time:42 Second

Dijelove Bosne i Hercegovine jučer u poslijepodnevnim satima pogodilo je jako olujno nevrijeme popraćeno velikom količinom kiše, jakim vjetrom.

Posebno teška situacija zabilježena je na području Banovića gdje je uz jaku kišu i led, puhao jak vjetar koji je prouzročio veliku materijalnu štetu na kućama i usjevima.

Jako olujno nevrijeme jučer je pogodilo i Doboj gdje je u kratko vrijeme pala velika količina kiše.

U Bosni i Hercegovini se danas očekuje umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Do četvrtka i dalje oblačno i kišovito vrijeme kada se očekuje stabilizacija vremena i pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 13 i 17°C, na jugu zemlje do 21°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 26 i 31°C, na jugu zemlje do 35°C.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Kupres ozbiljno priprema teren za jačanje ulagačkih potencijala

Kao što je poznato, projekt bi provodila tvrtka Magnezij & Minerali, koja je u vlasništvu kompanije Magnesium for Europe, kao i tvrtka Dolomit, a bio bi logičan nastavak snažnog zaokreta Europske unije koja, uslijed brojnih geopolitičkih izazova, traži geografski bliže lokacije za uvoz materijala koji pokreću dobro podmazane kotače europskog […]

Pretplatite se