AUSTRALCI IGRAJU NA LIVNO OPEN 2024.

admin
0 0
Read Time:45 Second
U sklopu Livanjskog kulturnog ljeta 2024. jučer je otvoren tradicionalni turnir u tenisu u organizaciji teniskog kluba Plavi teren.
Uz dvije kategorije (muška/ženska) sinoć je otvoren muški dio turnira, a na ovogodišnjem Livno Open-u igraju i Australci.

“Livno Open 2024” prvu večer otvoren je uz meč Perić-Pelivan, a ove godine zanimljivost je da na ovom turniru nastupaju i dva brata livanjskih korijena koja su rođena i žive u Australiji, te se tenisom bave od malih nogu, a jedan od njih je i prošle godine sudjelovao na ovom turniru, te također ističu kako im je ovdje posebno lijepo, i da, jednoga dana žele doći i živjeti u Livnu.

Ivo Maglica, član teniskog kluba “Plavi teren” Livno, ulaže velike napore kako bi tenis u livnu postao što više prepoznatljiviji, kako među sportašima, tako i među ostalim građanima.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

DALMACIJA U PLAMENU: Požari i dalje bjesne, šire se na Park prirode Biokovo i Nacionalni park Krka

Veliki požari zahvatili su jučer područja kod Skradina i Smokovića. Vatrena linija dugačka je čak četiri kilometra. Požar na području Smokovića noćas je stavljen pod nadzor, a u Šibensko-kninskoj županiji vatrogasci pokušavaju spriječiti širenje vatre u Nacionalni park Krka. Ogroman požar izbio je i u Gornjim Tučepima, u predjelu Čovići, […]

Pretplatite se