Kod Kragujevca uhićen Uroš B. (21): Ubio je osam osoba, za njim je tragalo 600 specijalaca

admin
0 0
Read Time:49 Second

U akciju potrage bile su uključene sve specijalne jedinice i helikopterska jedinica MUP-a Srbije

Nakon opsežne potrage, uhićen je 21-godišnji Uroš B. koji je kod Mladenovca ubio osam osoba i ranio njih 14, objavilo je srbijansko Ministarstvo unutarnjih poslova. Uhićen je nedaleko od Kragujevca, a navodno se skrivao kod ujaka.

– Ministarstvo unutarnjih poslova Vlade Republike Srbije priopćilo je da su pripadnici tog ministarstva nakon opsežne potrage uhitili U. B. (2002) u okolini Kragujevca, koji se sumnjiči da je noćas vatrenim oružjem usmrtio osam osoba i ranio 14. Ozlijeđene osobe zbrinute su u bolnicama, a policija nastavlja dalji rad na rasvjetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja – navodi se u priopćenju.

Ubojica je u krvavi pohod krenuo nakon što je s društvom bio na školskom igralištu, a onda su se navodno posvađali. Otišao je kući po automatsku pušku i počeo pucati. Pokolj je počeo u selu Dubona, a zatim je pucao i u Malom Orašju i selu Šepšin kod Mladenovca.

Vecernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ovo su znakovi da ne unosite dovoljno masnoća u organizam (da, može ih biti premalo)

Foto:Shutterstock Nisu sve masnoće loše, dapače, trebamo ih za normalno funkcioniranje organizma. Ali nije svejedno koje i koliko Masnoće su obično prve na listi za odstrijel kada želite smršaviti, no to je potpuno neopravdano. Kako nije pametno izbaciti sve ugljikohidrate, tako nije dobro ni biti isključiv kada su u pitanju […]

Pretplatite se