Održana Plava noć u Hercegovini

admin
0 0
Read Time:47 Second

Plava noć, događaj u organizaciji GNK Dinamo Zagreb, održana je u Subotu 12. listopada u Svadbenom salonu Luna na Čulama. Ovaj prestižni događaj započeo je u 20 sati, a u delegaciji Dinama prisustvovali su predsjednik uprave kluba Zvonimir Manenica, te prvotimci Dino Perić i Luka Stojković. Osim njih, među gostima su bile i legende kluba poput Silvija Marića, Gorana Vlaovića, Darija Šimića i Tome Šokote.

Događaj je bio humanitarnog karaktera, s posebnim naglaskom na tombolu, gdje su posjetitelji mogli osvojiti dresove igrača s utakmice protiv Varaždina, kao i razne suvenire i iznenađenja.

Atmosferu je upotpunila bogata gastronomska ponuda i glazba uživo. Ulaznice za Plavu noć prodavale su se po cijeni od 50 eura, a dio prihoda bio je namijenjen Udruzi djece s posebnim potrebama. Uz ulaznicu, gosti su uživali u neograničenoj konzumaciji jela i pića tijekom cijele večeri.

Ovaj događaj bio je prilika za povezivanje navijača Dinama iz Hercegovine s klubom, istovremeno pružajući podršku humanitarnim inicijativama.

 

 Borak.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Ljepote BiH promovirane u New Yorku i Los Angelesu

Proteklog tjedna, Bosna i Hercegovina je ostavila snažan dojam na turističkoj sceni Sjedinjenih Američkih Država. Uz podršku vlade SAD-a, putem USAID-ovog projekta “Razvoj održivog turizma u Bosni i Hercegovini (Turizam)”, predstavnici turističkog sektora BiH prezentirali su jedinstvenu turističku ponudu ove zemlje liderima turističke industrije i medijima u SAD-u. Destinacija koja […]

Pretplatite se