Međunarodno gastro natjecanje za osobe s invaliditetom u Livnu

admin
0 0
Read Time:30 Second

 

Drugo nacionalno gastro natjecanje za osobe s invaliditetom s proširenjem na međunarodno natjecanje Amorova žlica – za društvo jednakosti 2022. otvoreno je danas na stadionu ispred Srednje strukovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića u Livnu. 

Organizator natjecanja je Udruga najosjetljivijih u osposobljavanju UNUO iz Zagreba, a natjecanje se organizira u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta RH, Hrvatskom provincijom sv. Jeronima franjevca konventualca i Srednjom strukovnom školom iz Livna.

Cilj natjecanja je širenje socijalne svijesti o sposobnostima osoba s invaliditetom, sprječavanja njihove socijalne isključenosti i povećanje njihove konkurentnosti na tržištu rada u turizmu i ugostiteljstvu.

Pogledajte prilog:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Srednja strukovna škola Tomislavgrad dobila vrijednu opremu

Ministrica znanosti, prosvjete, kulture, i športa Hercegbosanske županije Gordana Nakić posjetila je Srednju strukovnu školu Tomislavgrad kako bi ravnatelju Stanku Čamberu uručila plastenik sa sustavima za grijanje i hlađenje koji posjeduje i automatsku liniju za navodnjavanje. Nabavka ove opreme vrijedne 14.500,00 konvertibilnih maraka ostvarena je kroz Program prekogranične suradnje između […]

Pretplatite se