Uskoro vlakom od Sarajeva do Zagreba

admin
0 0
Read Time:43 Second

Najavljeni međunarodni vlak na relaciji Sarajevo – Zagreb, ako se dogovori promet istog, budući da se čeka odgovor Željeznica RS na inicijativu za sastanak koji su predložile Željeznice FBiH, počeo bi prometovati 11. prosinca ove godine.

Prema trenutnoj tarifi, karta u jednom smjeru koštala bi 56,10 KM, a povratna 85,20 KM. “Ponovnom uspostavljanju ovog vlaka, prethodilo bi ponovno povezivanje Sarajeva i Banjaluke o čemu pregovaramo s Upravom Željeznica RS”, potvrđeno nam je.

Kada je u pitanju uspostavljanje sezonskog putničkog vlaka Sarajevo-Ploče-Sarajevo koji je prometovao u periodu od 01. srpnja do 11. rujna, on je “u potpunosti opravdao očekivanja Željeznica FBiH”.

“Pored kvalitetne usluge, Željeznice FBiH osigurale su svojim putnicima povlastice na kupovinu karte u iznosu od 30 posto (studenti, umirovljenici, novinari) i od 50 posto (djeca između 4 i 12 godina, slijepa lica i njihovi pratitelji)”, naglašavaju iz Željeznica FBiH.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Dalić promijenio 5 igrača iz prošle utakmice

AUSTRIJA – HRVATSKA (20.45) AUSTRIJA (vjerojatni sastav): Pentz – Trimmel, Danso, Alaba, Wöber – D. Ljubičić, X. Schlager, Seiwald, Sabitzer – Gregoritsch, Arnautović HRVATSKA: Livaković – Stanišić, Lovren, Gvardiol, Barišić – Modrić, Brozović, Kovačić – Vlašić, Budimir, Perišić. Zlatko Dalić odlučio je poprilično promijeniti sastav za večerašnju utakmicu protiv Austrije, […]

Pretplatite se