Cristiano Ronaldo tuži Juventus, nisu mu isplatili 19,9 milijuna eura plaća

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 14 Second

Prvo je 2020. Juve srezao plaće svim igračima u jednakoj mjeri kako bi uštedio novac jer nije bilo zarade od ulaznica i utakmica, a onda je 2021. godine uprava razgovarala sa svakim igračem pojedinačno o smanjenju plaće

Jedan od najboljih nogometaša u povijesti nogometa, igrač portugalske reprezentacije i Saudijskog Al-Nassra Cristiano Ronaldo je sa svojim odvjetničkim timom krenuo u postupak tuženja Juventusa.

Portugalac traži od talijanskog kluba isplatu od 19,9 milijuna eura zaostalih plaća koje nije dobio tijekom takozvanog ‘lockdowna’ izazvanog pandemijom koronavirusa. Odvjetnici su danas predali svu papirologiju tužitelju u Torinu i pokrenuli postupak protiv Juventusa.Ronaldo ovom tužbom želi uzeti novac koji je trebao dobiti prema ugovoru, budući da je izašao u susret talijanskom klubu i pristao odgoditi isplatu za period nakon pandemije.

Juventus je tijekom pandemije koronavirusa i krize prouzrokovane istom dva puta smanjivao plaće svojim igračima. Prvo je 2020. srezao plaće svim igračima u jednakoj mjeri kako bi uštedio novac jer nije bilo zarade od ulaznica i utakmica, a onda je 2021. godine uprava razgovarala sa svakim igračem pojedinačno o smanjenju plaće.

Ronaldo je u tom trenutku zarađivao 31 milijun eura neto godišnje plaće i pristao odgoditi isplatu gotovo 20 milijuna eura dok ne završi pandemija. Juventus mu taj novac nikad nije isplatio, pa je sad krenuo u postupak.

Ranije je isto napravio i argentinski nogometaš te trenutno član Rome Paulo Dybala, koji se i nagodio s Juventusom da mu odmah isplati tri milijuna eura u plaćama.

Večernji.ba

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Nutricionisti sve traženiji u BiH

Hraniti se pravilno ne znači hraniti se skupo. Tako na primjer, treba se konzumirati voće i povrće koje je sezonsko, koje rastu na našem geografskom području. Prva generacija studenata Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, njih 25, uspješno završava Bakalaureat/bachelor Studijski program Nutricionizam. Cilj ovog studijskog programa koji je uveden 2020. […]

Pretplatite se