Centar za socijalni rad u Ljubuškom dobio vrijednu donaciju

admin
0 0
Read Time:44 Second

U utorak, 19. rujna 2023. godine, svečano je bilo u Centru za socijalni rad u Ljubuškom gdje je pristigla vrijedna donacija za djelatnike Centra.

Riječ je o deset stolnih računala s monitorima i dva prijenosna računala (laptopa) koje je jedna njemačka udruga i Ministarstvo vanjskih poslova osigurala za Centar, a dio su projekta „Stabilizacija i prevencija konflikta kroz bolje socijalne usluge za ugrožene osobe na Zapadnom Balkanu“.

Opremu je u ime donatora uručio Elmir Bojadžić, predstavnik Udruge za Jugoistočnu Europu, a nakon prijema u Centru za socijalni rad donatore i ravnatelja Centra primili su gradonačelnik Vedran Markotić i predsjednik Gradskog vijeća Tihomir Kvesić.

Gradonačelnik Markotić je zahvalio gospodinu Bojadžiću na donaciji i izrazio uvjerenje da će se suradnja Ljubuškog i ove humanitarne udruge nastaviti u budućnosti. Gospodin Bojadžić se zahvalio na srdačnom dočeku i uspješnoj suradnji i najavio slične aktivnosti i ubuduće, piše Radio Ljubuški.

www.jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Čitluk i Visoko pilot gradovi za provedbu Garancije za mlade u Federaciji

Pilotiranje je predviđeno za Visoko i Čitluk, a nakon pilotiranja koje je osnovni uvjet za pripremu Plana implementacije Garancije za mlade, implementacija Garanacije za mlade kao novog modela zapošljavanja proširit će se na sve sredine u Bosni i Hercegovini. Prvi sastanak sudionika pilot procesa Garancije za mlade u Federaciji Bosne […]

Pretplatite se