Pojeftinio pelet: Pogledajte kako se kreću cijene

admin
0 0
Read Time:50 Second
Pred početak sezone grijanja, dočekali smo pad cijena peleta.

Jesen i zima su turbulentno prošli što se tiče cijena peleta. Tijekom jeseni 2022. godine je cijena peleta išla i preko 750 KM po toni. Onda je 12. studenoga 2022. godine Vlada Federacije BiH donijela odluku o ograničavanju cijena za tonu peleta na 480 KM + PDV odnosno 561 KM.

U listopadu 2023. godine, na internet oglasima (Pik.ba) se prodaje pelet od 430 KM do 530 KM. Dok najveći broj oglasa ipak nudi pod cijeni od 440 KM + cijena isporuke koja ovisi o tome gdje se isporuka vrši.

Treba spomenuti da su certifikat za pelet većinom imaju oni kojima je cijena peleta oko 500 KM.

Poznati Drvosječa d.o.o u listopadu ima cijenu peleta od 520 KM za tonu peleta s besplatnom dostavom, dok vreću peleta od 15 kg prodaje za 10 KM.

Ovisno o kategoriji/kvaliteti peleta cijena varira, ali je sigurno to da je cijena dosta povoljnija nego pred početak prošle sezone grijanja.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Turci se dive Modriću zbog geste: I u porazu je ispao gospodin i velikan

Turski mediji i ljubitelji nogometa oduševljeni su ponašanjem i potezom Luke Modrića (38) nakon poraza Hrvatske od Turske (0:1) u ključnoj utakmici kvalifikacija za Euro. Premda bijesan zbog poraza od konkurenta za izravni plasman na Euro, kapetan Hrvatske je udovoljio želji supertalentiranog klinca iz suparničke reprezentacije. Štoviše, to je uradio […]

Pretplatite se