Budimir: Nogomet je nekad nepravedan, bili smo bolji

admin
0 0
Read Time:43 Second
Široki je u subotu u Doboju porazila Sloga 0:1 u sklopu 11. kola PL BiH.

Treći je to poraz nogometaša Širokog Brijega u posljednje četiri utakmice.

Nogomet je nekad nepravedan, mislim kako smo po svemu izdominirali Slogu, osim rezultatom. Imali smo više od igre, bolje prilike, posjed… FK Sloga je realizirala svoju priliku i uspjela je pobijediti i na tome im čestitam. Nemam što zamjeriti igračima, od prve minute smo sve pogodili, nedostajala je samo realizacija. Nažalost, događaju se takve utakmice. Rekao sam da moramo zabiti minimum jedan ili dva gola ako hoćemo nešto odnijeti. Mi jesmo imali prilike, ali nismo uspjeli zabiti, rekao je trener NK Široki Brijeg Marijan Budimir nakon utakmice u Doboju.

Sljedeći protivnik Širokom bit će banjalučki Borac, koji je trenutno prvi na premijerligaškoj ljestvici s 25 bodova, dok je ekipa s Pecare četvrta s 19 bodova.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Hrvatska nema banku gameta pa parovi odlaze u inozemstvo

ZAGREB, 22. listopada – U jedanaest godina od donošenja zakona o umjetnoj oplodnji, nijedna osoba u Hrvatskoj nije donirala svoje spolne stanice neplodnim parovima pa oni po gamete odlaze u druge zemlje, a o trošku Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje (HZZO), većinom u Sjevernu Makedoniju i Češku. Od donošenja Zakona […]

Pretplatite se