Zrinjski poražen kod kuće

admin
0 0
Read Time:59 Second
Utakmica 3. kola grupne faze Konferencijske lige odigrana u Mostaru između Zrinjskog i Legie završena je pobjedom tima iz Varšave s rezultatom 1:2.

Prvi pogodak za 1:0 postiže fenomenalni Nemanja Bilbija. Ćorluka je ubacio s desne strane, a Bilbija je neometano glavom pospremio loptu u mrežu za veliko slavlje domaćih u 29. minuti.

Legia je izjednačila nakon nesretnog autogola Jakovljevića. Bio je to napad Legije s desne strane, a Jakovljević je ubacio nesretno loptu u svoju mrežu za 1:1 u 33. minuti.

U 52. minuti Zrinjski pogađa, ali je gol poništen zbog zaleđa. Ćuže se nalazio u nedozvoljenoj poziciji kada je odbijenu loptu poslao u mrežu gola gostiju.

Gosti slave u 63. minuti, priznat je pogodak Kramera za 2:1.

Veliko slavlje u Mostaru nakon gola Malekinušića u 68.minuti, ali je ponovo poništen gol Plemića zbog zaleđa. Ova situacija se također gledala putem VAR-a koji je razočarao mostarski tim.

Sudačka nadoknada trajala je čak 7 minuta, produžavajući dramu pod Bijelim Brijegom. Ide i Jakovljević u napad, Zrinjski pokušava bar do izjednačenja, ali rezultiralo je kontrom gostiju, a lopta završava kraj gola Zrinjskog.

Susret završava porazom Zrinjskog 1:2.

jabuka.tv Foto: Pixsell

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Dolazi pun Mjesec: Evo kada će se točno pojaviti

Posljednjeg vikenda u listopadu bit će jedanaesti puni Mjesec u godini. Pun Mjesec je kada su Sunce i Mjesec poravnati na suprotnim stranama Zemlje. Jedanaesti puni Mjesec ove godine nastupit će u subotu, 28. listopada, točno u 22.24 sata. Zadnja četvrt će nastupiti u nedjelju, 5. studenog u 9.36 sati. […]

Pretplatite se