Perišić vježba i hoda bez štaka, treba li ga očekivati na Euru?

admin
0 0
Read Time:50 Second
Ivan Perišić ozlijedio se 20. rujna na treningu Tottenhama, te je nakon operacije u Innsbrucku započeo s rehabilitacijom.

Snimljen je na košarkaškom derbiju Zvezde i Partizana u Beogradu gdje je stigao kako bi mu u oporavku pomogao kondicijski trener Andrej Milutinović.

Perišić se na Instagramu pohvalio velikim napretkom te pokazao da hoda bez pomagala i stavlja opterećenje na ozlijeđenu nogu. Predviđeni oporavak kod ovog tipa ozljede je devet mjeseci, ali su slučajevi vrlo individualni, piše SportKlub.hr.

Neki su se sportaši na terene vraćali i nakon šest mjeseci, ali treba uzeti u obzir da je ozljeda hrvatskog reprezentativca okarakterizirana kao kompleksna.

Ako 35-godišnjem Perišiću za oporavak bude trebalo devet mjeseci, sezona je za njega gotova i otpada i za Euro 2024., za koje se ”Vatreni” još trebaju kvalificirati.

Utakmice protiv Walesa i Turske pokazale su da je Perišić potreban izborniku Daliću, ali ga se iščekuje i u matičnom Hajduku. Iako nije izgledno, ako oporavak prođe idealno, Perišić bi na teren mogao u ožujku.

jabuka.tv Foto: Pixsell

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Grickalice i slatkiši mogu izazvati ovisnost kao i alkohol i pušenje

Grickalice i slatkiši mogu izazvati sličnu ovisnost kao alkohol i cigarete, tvrde znanstvenici iz Brazila, Španjolske i Sjedinjenih Država. Govoriti o prerađenoj brzoj hrani kao “supstanci koja izaziva ovisnost” moglo bi biti potrebno za rješavanje problema povezanih sa zdravljem, prema nalazima koje je objavio British Medical Journal (BMJ). Potreba za time vjerojatno je […]

Pretplatite se