Pašalić se oglasio nakon debija za Vatrene

admin
0 0
Read Time:52 Second
Marco Pašalić umalo je imao debi iz snova. Za samo deset minuta igre našao se u obećavajućoj situaciji na susretu Latvije i Hrvatske (0:2), no njegov udarac završio je na stativi.

Nažalost, ona lopta nije ušla, kazao je nakon utakmice u miks zoni, no i sam je bio svjestan da ima puno više razloga za sreću i zadovoljstvo:

Ja sam ostvario san iz djetinjstva, sanjao sam cijeli život ovo. Ne mogu vam opisati, ne znam gdje mi je glava, otkrio je emotivni Pašalić koji se ubrzo oglasio i na službenom Instagram profilu.

Podijelio je fotografiju s utakmice, a u opis je stavio samo jednu riječ: Neopisivo, piše gol.hr.

U komentarima ispod objave javila se i njemu jedna od najvažnijih osoba u životu, majka čija je poruka sve raznježila:

Gledam te i ne vjerujem, sretna i ponosna i suze su krenule, ali suze radosnice. Hvala ti za ove trenutke sine. Hvala Bogu i svima onima koji su ti omogućili i vjerovali da možeš biti tu gdje si sada.

jabuka.tv  Photo: Ansis Ventins/PIXSELL

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Dolar oštro pao, euro ojačao

Na valutnim je tržištima vrijednost dolara prema košarici valuta prošloga tjedna oštro pala jer ulagači vjeruju da je zbog usporavanja inflacije u SAD-u završen ciklus povećanja kamata američke središnje banke. Dolarov indeks, koji prati vrijednost američke prema šest najvažnijih svjetskih valuta, potonuo je prošloga tjedna 1.9 posto, na 103.81 bod, […]

Pretplatite se