LIVANJSKA CESTA SIRA

admin
0 0
Read Time:40 Second

Livno i njegova okolica nadaleko su poznati po Livanjskom siru, a stoljetna tradicija svrstava ga u veće ili manje varijacije proizvodnje u industrijskim pogonima i domaćinstvima.

U organizaciji hotela Novitas uz pomoć federalnog Ministarstva okoliša i turizma u Livnu je održana dvodnevna manifestacija “Livno cheese trail”. Prvi dan manifestacije održan je okrugli stol gdje se razgovaralo o utjecaju Livanjskog sira na turizam kao izrade Livanjske ceste sira nakon čega su sudionici mogli uživati u tradicionalnim jelima i glazbi uživo.

Izlagači su imali priliku predstaviti svoje proizvode gostima, a neki su istaknuli kako je najveća problematika ovog posla radna snaga koje je sve manje.

Kroz ovakve manifestacije svjetski poznati Livanjski sir promovira Grad Livno kao turističku destinaciju ne samo u sezonskom periodu nego i kroz cijelu godinu. Više u prilogu:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

PRVI INTERVJU S NOVOIZABRANIM PREDSJEDNIKOM OV POSUŠJE MARIOM KNEZOVIĆEM

U Posušju je održana 30. redovita sjednica OV. Na ovoj sjednici imenovan je novoizabrani predsjednik općinskog vijeća ravnatelj SSŠ “Posušje” Mario Knezović s kojim smo razgovarali odmah po preuzimanju dužnosti. Također porazgovarali smo i s načelnikom općine Posušje Antom Begićem o novoizabranom predsjedniku vijeća. Općina Posušje jedna je od najrazvijenijih […]

Pretplatite se