Ministar Lakić: Neće biti obustave isporuke plina u FBiH

admin
0 0
Read Time:45 Second
Federalni ministar energije, rudarstva i industrije Vedran Lakić nakon sjednice Vlade Federacije BiH na kojoj je razmatrana aktualna situacija oko opskrbe plinom, u izjavi za javnost je kazao da neće biti obustave isporuke plina od strane “Sarajevo – gasa“ Istočno Sarajevo za područje FBiH.

Što se tiče problema sa cijenom plina, koji nas je zadesio u proteklih nekoliko dana moram reći da smo uz pomoć obje entitetske vlade došli do dogovora da neće biti obustave isporuke plina za područje Federacije BiH.

U obvezi smo početkom naredne godine napraviti zajednički sastanak dva enetitetska ministra energetike i dva direktora poduzeća da dogovorimo daljnje korake. Naravno, ne samo da smo komunicirali kolega ministar Đokić i ja, nego su i dva entitetska premijera, Federacije BiH i Republike Srpske, gospodin Nikšić i gospodin Višković, također pomogli da do ovog dogovora dođe, tako da nam početkom godine predstoje razgovori na ovu temu – kazao je Lakić.

jabuka.tv

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Bojan Bogdanović svojoj školi darovao 50.000 maraka

Od donacije Bojana Bogdanovića, Letećeg Mostarca, vodstvo Osnovne škole Silvija Strahimira Kranjčevića u Mostaru uspjelo je informatički opremiti većinu kabineta. NBA zvijezda Bojan Bogdanović na najbolji mogući način odužio se svojoj Osnovnoj školi Silvija Strahimira Kranjčevića na Bijelom brijegu u Mostaru, kojoj je donirao 50.000 maraka za opremanje informatičkom opremom, […]

Pretplatite se