Luda utakmica u Warszawi

admin
0 0
Read Time:1 Minute, 18 Second

Hrvatska nogometna reprezentacija remizirala je s Poljskom 3:3 u utakmici 4. kola Lige nacije igranoj u utorak navečer u Varšavi.

Poljska je povela već u petoj minuti pogotkom Piotra Zielinskog da bi potom uslijedio nevjerojatan preokret “Vatrenih”. Hrvatska je zabila čak tri gola u šest minuta.

Sve je započeo Borna Sosa čudesnim pogotkom u 19. minuti susreta.

 

Četiri minute kasnije na asistenciju Martina Baturine u strijelce se upisao Petar Sučić kojemu je ovo bio prvijenac u dresu reprezentacije. Gol je zatim u 26. minuti zabio i Martin Baturina nakon asistencije Sučića.

Poljaci su smanjili zaostatak u 45. minuti golom Nicole Zalewskog pa se na poluvrijeme otišlo s rezultatom 3:2.

 

Hrvatska je stvorila nekoliko šansi na početku drugog poluvremena, ali nije uspjela povećati prednost. Nekoliko sjajnih intervencija upisao je poljski vratar Bulka, da bi domaćini u 68. minuti poravnali rezultat golom Sebastiana Szymanskog.

U 76. minuti uslijedio je novi šok za Hrvatsku. Vratar Dominik Livaković zaradio je izravni crveni karton nakon što je izašao daleko ispred gola i u naletu “pokupio” Roberta Lewandowskog. Dalić je odlučio na gol uvesti Nediljka Labrovića, dok su iz igre izašli Baturina i Erlić.

 

Poljaci s igračem više ipak nisu uspjeli doći do vodstva, a utakmica je zaključena rezultatom 3:3.

Hrvatska je ovim remijem ostala druga na ljestvici sa sedam bodova, tri više od treće Poljske.

 

 

Jabuka.tv

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Prvi put primijenjeno cjepivo protiv raka

Pacijent s rakom pluća na UCLH-u u Londonu prvi je koji je primio novo cjepivo protiv raka osmišljeno da pokrene imunološki sustav da prepozna i bori se protiv stanica raka. Istraživačka imunoterapija raka pluća mRNA za rak pluća nemalih stanica (NSCLC), poznata kao BNT116, koristi messenger RNA (mRNA) za predstavljanje […]

Pretplatite se