Radost Hrvata u Los Angelesu – ponovno otvoren župni centar koji je stradao u požaru

Domagoj
0 0
Read Time:49 Second

U Los Angelesu je protekli vikend svečano ponovno otvoren Župni centar Sv. Ante koji je bio oštećen uslijed požara.

Svečanost je započela misnim slavljem koje je predvodio župnik don Ivan Jordan. U tijeku mise okrunjen je novi kip Blažene Djevice Marije, Kraljice pobjede. Pjevanje je predvodila klapa Hrvatske ratne mornarice Sv. Juraj koja je za tu prigodu doputovala iz Hrvatske na poziv župnika Jordana.

Program svečanog ponovnog otvaranja Župnog centra otvorio je Kolo Club Croatia Sv. Ante pod vodstvom Heidi Granic, završnim kolom iz opere “Ero s onoga svijeta”. Zatim su se cjelovečernjim koncertom u prepunoj dvorani predstavili članovi Klape HRM Sv. Juraj.

Podsjetimo, Hrvatska katolička crkva sv. Ante u Los Angelesu početkom lipnja organizirala je dražbu na kojoj su se, među ostalim, nudili potpisani dresovi hrvatske nogometne reprezentacije, igrača LA Clippersa Ivice Zubca, nogometaša Davora Šukera i tenisača Marina Čilića. Novac je prikupljen za popravak župne dvorane, budući da je ista prošle godine pretrpjela štetu od požara i poplava.

dijaspora.hr

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

FBiH dala zeleno svjetlo za još jedan vjetropark u Hercegbosanskoj županiji

Vlada Federacije BiH dala je zeleno svjetlo za izdavanje energetske dozvole za izgradnju vjetroelektrane nedaleko Glamoča u jugozapadnom dijelu BiH, čija bi godišnja proizvodnja trebala iznositi 160 gigawatsati električne energije. Kompanija Vjetroelektrane d.o.o. planira izgraditi vjetropark s osam agregata na lokaciji Dževa, pet kilometara udaljeno od Glamoča. Na toj lokaciji […]

Pretplatite se