Skupština Sindikata pomoćnih radnika u zdravstvu HBŽ-a donijela odluku o “zamrzavanju” štrajka

Domagoj
0 0
Read Time:36 Second

Priopćenje Sindikata pomoćnih radnika u zdravstvu HBŽ-a:

Dana 13.10.2022.godine u zgradi Vlade HBŽ održan je sastanak između predstavnika  Sindikata pomoćnih radnika u zdravstvu HBŽ i Pregovaračkog tima imenovanog ispred Vlade HBŽ vezano za zaključenje kolektivnog ugovora za područje zdravstva od strane navedenog Sindikata.

U skladu sa dogovorima s održanog sastanka s predstavnicima Pregovaračkog tima imenovanog ispred Vlade HBŽ, Skupština Sindikata pomoćnih radnika u zdravstvu HBŽ je dana 14.10.2022.godine donijela odluku o  “zamrzavanju” obustave rada, odnosno štrajka s danom 17.10.2022. godine imajući u vidu interes pacijenata i građana naše županije kao i naših kolega.

Štrajk će formalno prestati danom potpisa kolektivnog ugovora o čemu odluku donosi Skupština Sindikata pomoćnih radnika u zdravstvu HBŽ.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Preminuo glumac Robbie Coltrane

Škotski glumac Robbie Coltrane, koji je glumio Hagrida u filmovima o Harryju Potteru i kriminalističkog psihologa Fitza u seriji Cracker, preminuo je u 72. godini života u petak. Anthony Robert McMillan, kako glasi njegovo pravo ime, bio je najpoznatiji po svojim ulogama Hagrida, voljenog čuvara posjeda u školi za čarobnjake […]

Pretplatite se