Startup tvrtka iz Mostara prikupila više od 15 milijuna KM investicija

admin
0 0
Read Time:2 Minute, 39 Second
BiH postaje sve više prepoznata kao plodno tlo za razvoj startup scene, gdje mladi i ambiciozni poduzetnici stvaraju inovativne proizvode i usluge, te tako unose pozitivne promjene u poslovnom okruženju i privlače investitore iz cijelog svijeta.

Rolla je startup koji razvija budućnost fitnessa s misijom poboljšanja života svakog korisnika putem sveobuhvatne platforme za zdravlje, prehranu i fitness, namijenjenu vježbanju u zatvorenom prostoru, na otvorenom i virtualnom svijetu, vizualnom (AI) logiranju prehrane korisnika i praćenju njegovih zdravstvenih metrika.

Platforma se sastoji od dvije aplikacije, “Rolla One” i “Rolla World”, a ovaj startup također razvija i hardverski nosivi uređaj “Rolla Band” s kojim korisnik jednostavno može preuzeti kontrolu nad svojim fitness putovanjem.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Zajec nakon pobjede: 'Jakirović ima apsolutnu podršku. Nećemo nikoga dirati, želimo biti pošteni'

“Naš cilj je bio da se i ovo rješava gospodski, normalno i da smo svi zajedno, da nema razdvajanja. Ovo je nogomet, imamo HNL, Kup i Konferencijsku ligu. Mi smo uz igrače, radnu zajednicu, nećemo nikoga dirati, želimo biti pošteni”, rekao je Velimir Zajec Svoju je pobjedu na izborima za […]

Pretplatite se