Markotić i Murphy potpisali sporazum o partnerstvu

admin
0 0
Read Time:42 Second
Gradonačelnik Vedran Markotić i američki veleposlanik Michael John Murphy potpisali su sporazum o partnerstvu u okviru USAID Projekta pomoći lokalnoj upravi u Bosni i Hercegovini.

Sporazume o partnerstvu veleposlanik Murphy potpisao je još s predstavnicima Berkovića, Breze, Goražda, Istočne Ilidže i Ljubinja, kako bi građani dobili moderan sustav upravljanja fokusiran na njihove potrebe.

Vlada SAD-a putem USAID Bosnia and Herzegovina Projekta pomoći lokalnoj upravi podržava 30 lokalnih zajednica jačajući općinske usluge, održivi razvoj i ulaganja i poboljšavajući transparentnost i odgovornost prema građanima.

Ovaj program će osnažiti građane, poslovne subjekte i civilno društvo kako bi postali još glasniji u svojim zahtjevima prema lokalnim upravama, tražeći pozitivne promjene i pozivajući izabrane dužnosnike na odgovornost. Raduje nas što možemo podržati lokalne vlasti u stvaranju svjetlije i prosperitetnije budućnosti za Bosnu i Hercegovinu, priopćeno je iz Veleposlanstva SAD-a.

jabuka.tv

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Next Post

Finska, sedmu godinu zaredom najsretnija zemlja na svijetu

Finska se učvrstila na prvome mjestu najsretnijih zemalja na svijetu te je ponijela tu titulu sedmu godinu zaredom, stoji u izvješću Mreže rješenja za održivi razvoj koja djeluje pod pokroviteljstvom UN-a, objavljenom u srijedu. Prosječna ocjena te nordijske zemlje je 7,7, a slijede je Danska, Island i Švedska. Na drugome […]

Pretplatite se